Блог

Срещата със Слави Трифонов се отлага

Публикувано на 23.06.2017
Коментарите са изключени за Срещата със Слави Трифонов се отлага
Ние, инициаторите на петицията „За Слави. За промяната“: Срещата със Слави Трифонов, организирана на 24 юни от 13 часа в зала „Люмиер“ – НДК се отлага. Причините са спекулации и интерпретации, появили се в медийното пространство, че ние като инициатори искаме и организираме създаването на политическа партия или движение тазиПрочетете повече.

Среща със Слави на 24.06.2017

Публикувано на 20.06.2017
Коментарите са изключени за Среща със Слави на 24.06.2017
Повече от 190 000 се обединихме около петицията „За Слави! За Промяната!“. Нашите искания бяха ясни и конкретни – Народното събрание да приеме трите точки от референдума, ако това не стане да се свика национален протест, оглавен от Слави и да се организира национална среща на 24 юни в София.Прочетете повече.

Депутатите извършиха държавен преврат! Не живеем в демократична държава! Ще има възмездие! Слави зове за революция!

Публикувано на 15.06.2017
Коментарите са изключени за Депутатите извършиха държавен преврат! Не живеем в демократична държава! Ще има възмездие! Слави зове за революция!
Пълният текст на писмото на Слави Трифонов: Днес депутатите в Народното Събрание суспендираха българската конституция. В Конституцията пише, че цялата власт произтича от народа и народът упражнява властта си и пряко. На референдума народът пряко упражни властта си. Пряко изрази волята си. Днес депутатите не признаха тази воля и практическиПрочетете повече.

Търсим доброволци!

Публикувано на 12.06.2017
Коментарите са изключени за Търсим доброволци!
Търсим доброволци за раздаване на листовки на 16, 17 и 18 юни преди концерта на Слави Трифонов в зала ,,Арена Армеец“. Ангажиментът ще е 1-2 часа. Нуждаем се и от доброволци за организацията на среща със Слави на 24 юни в София. За повече информация, моля пишете на ideizaslavi@gmail.com илиПрочетете повече.

Организиране на среща със Слави Трифонов

Публикувано на 07.06.2017
Коментарите са изключени за Организиране на среща със Слави Трифонов
ИМА ТАКЪВ НАРОД! На 24 юни се организира национална среща на всички, подписали петицията „За Слави! За промяната!“. На нея е поканен Слави Трифонов, защото искаме уверен, категоричен и безкомпромисен водач, какъвто е той. Молим всички, желаещи да присъстват, да ни пишат на ideizaslavi@gmail.com Изпратете ни две имена, мейл, телефон иПрочетете повече.
The Categories: Без категория