Срещата със Слави Трифонов се отлага

Ние, инициаторите на петицията „За Слави. За промяната“:

Срещата със Слави Трифонов, организирана на 24 юни от 13 часа в зала „Люмиер“ – НДК се отлага. Причините са спекулации и интерпретации, появили се в медийното пространство, че ние като инициатори искаме и организираме създаването на политическа партия или движение тази събота – 24 юни. Това категорично не отговаря на истината!

Целта на тази среща беше само и единствено всички граждани, недоволни от системата, да обсъдят със Слави референдума, неговото бъдеще и промяната, която трябва да настъпи в България. Предлагаме на г-н Трифонов, както и на всички симпатизанти на идеята за промяна да се насрочи ден и час, който той сам да определи.

Петицията в подкрепа на референдума продължава и до момента са събрани над 190 000 онлайн подписа, както и близо 30 000 на хартия.

Ние няма да се откажем от исканията си за промяна на системата и по-добро бъдеще за България. За нас Слави Трифонов е отговорен човек, който следва пътя на истината и правдата, колкото и продължителен да е той.

 

Среща със Слави на 24.06.2017

Повече от 190 000 се обединихме около петицията „За Слави! За Промяната!“. Нашите искания бяха ясни и конкретни – Народното събрание да приеме трите точки от референдума, ако това не стане да се свика национален протест, оглавен от Слави и да се организира национална среща на 24 юни в София. Депутатите не се съобразиха с нас и сега е ред всички ние, желаещи промяна, да се съберем на 24 юни от 13 ч. в кино Люмиер / зала 11 на НДК.

Време е да решим кога и как ще протестираме срещу тази система. Време е да покажем, че тези 240 депутати трябва да си отидат още сега и да се проведат предсрочни избори. Време е да заявим гражданската си позиция. Извървяхме законовия път, трябват радикални действия. Това правителство, тези управляващи не свършиха работата, за която сме ги назначили. Да ги сменим!

Въпросът дали Слави Трифонов ще влезе в политиката или не, е само и единствено негов личен избор. Той е човекът, който на 24-ти ще каже ясно какво ще последва оттук нататък. Слави е истински водач и лидер и сме убедени, че ще ни обедини около идеята за пълна промяна в България.

Депутатите извършиха държавен преврат! Не живеем в демократична държава! Ще има възмездие! Слави зове за революция!

Пълният текст на писмото на Слави Трифонов:

Днес депутатите в Народното Събрание суспендираха българската конституция. В Конституцията пише, че цялата власт произтича от народа и народът упражнява властта си и пряко. На референдума народът пряко упражни властта си. Пряко изрази волята си. Днес депутатите не признаха тази воля и практически извършиха държавен преврат. От днес ние не живеем в демократична държава. От днес ние живеем в някаква уродлива форма на партийна аристокрация. Аристокрация, която живее и управлява с една единствена цел – собственото си благо. Това са фактите. И ние трябва да ги осъзнаем.

В европейската история обаче аристокрацията винаги е била изхвърляна от властта. Дали по мирен път или с революция – няма значение. Ние също ще изминем този път. Ще има възмездие. По един или друг начин. Това ще реши българският народ. Аз също съм част от българския народ и ще бъда част от това решение.

И понеже наистина всичко зависи от българския народ, все казвам, че той е суверенът по конституция, в крайна сметка наистина е така. Не защото аз го казвам. А защото е така. В крайна сметка такава е демокрацията. А историята е показала, че българският народ е мъдър.

Затова ще завърша с две поговорки.

“Каквото повикало – такова се обадило.”

и

“На зла круша – зъл прът.”

 

Слави Трифонов

 

Търсим доброволци!

Търсим доброволци за раздаване на листовки на 16, 17 и 18 юни преди концерта на Слави Трифонов в зала ,,Арена Армеец“. Ангажиментът ще е 1-2 часа. Нуждаем се и от доброволци за организацията на среща със Слави на 24 юни в София. За повече информация, моля пишете на ideizaslavi@gmail.com или се обадете на тел. 0882 210 319

Организиране на среща със Слави Трифонов

ИМА ТАКЪВ НАРОД!

На 24 юни се организира национална среща на всички, подписали петицията „За Слави! За промяната!“. На нея е поканен Слави Трифонов, защото искаме уверен, категоричен и безкомпромисен водач, какъвто е той.

Молим всички, желаещи да присъстват, да ни пишат на ideizaslavi@gmail.com Изпратете ни две имена, мейл, телефон и град.

На посочените от вас контакти ще ви информираме кога и къде ще се проведе срещата.

 

“Дела трябват, а не думи!” – Васил Левски